Beste bacon sandwichen noensinne!

Beste bacon sandwichen noensinne!

Opplev den beste bacon sandwich noensinne! Vårt bacon er håndlaget lokalt i Eidsvoll, kun med norske griser. Vår hjemmelagde bacon sandwich er et smakfullt uttrykk for vår kjærlighet til god mat og lokale ingredienser. Fra vårt hjem til ditt, nyt en smaksopplevelse som vil glede sansene dine.

Ingredienser:

  • 1 baguett
  • 4 skiver  bacon
  • 2 egg
  • 2 små champignong
  • 1 liten løk
  • vårløk
  • salat
  • søt paprika pulver
  • oregano
  • salt
  • pepper

Baguett med bacon - slik gjør du:

  1. Hakk løken og soppene i skiver, og stek dem deretter på smør. Krydre etter smaken. Avkjøl.
  2. Stek baconet på begge sider på en panne eller grill. Du kan tilsette litt vann mens du steker for å gjøre baconet mer sprøtt og ikke la det tørke ut. Avkjøl.
  3. Knekk to egg i pannen, gjerne over baconfettet. Krydre etter smak. Ikke bland! Når eggehviten begynner å stivne, dekk pannen med lokk i 2-3 minutter. Etter denne tiden vil eggeplommen stivne og. Avkjøl. Skjær i ca to-sentimeter strimler.
  4. Skjær baguetten på langs og stek den i panne, grill, stekeovn eller airfryer.
  5. Topp baguetten med majones, noen salatblader, egg vekselvis med bacon, løk med sopp, og litt gressløk.
  6. Smørbrødet smaker utrolig godt servert med tyttebær.

Nyt måltidet :)

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.