Om oss
Gola Pølsemakeri
Polske smaker er spesialiteten vår. Vi begynte å røyke pølser og kjøtt i større mengder i 2020, da coronaen startet. Først bare for oss, deretter for vennene våre. Det viste seg raskt at pågangen var større enn vi trodde. Smakene våre treffer til kundene som bor i Viken, Buskerud, Hedmark, Østfold, Vestfold, Hallingdal og til og med Trøndelag og Møre og Romsdal.
Som et svar på etterspørselen åpnet vi Gola Pølsemakeri. Et lite familiekjøttforedlingsanlegg. Vi produserer små mengder kjøttpålegg og pølser av ferskt svinekjøtt. Produktene våre har kort holdbarhet, fordi vi ikke bruker konserveringsmidler, i stedet fokuserer vi på kvaliteten og smaken.
Oppskriftene vi bruker er tradisjonelle, typiske for smakene fra Mazovia i Polen. Vi henter kunnskapen vår fra familiepraksis som går flere generasjoner tilbake i tiden. Vi vokste opp i hjertet av Kozieniceskogen, hvor lignende produkter ble laget på nesten hver gård.
Gola Pølsemakeri ligger i den nordlige delen av Viken, like ved vakre Mjøsa og sjarmerende Mistberget. Det er her de unike smakene våre skapes og herfra kan de komme til deg.
Vi vil gjerne svare på alle dine spørsmål og invitere deg til å smake på spesialitetene våre.
Ofte stilte spørsmål
Hvor ofte røyker dere?
Hver mandag og tirsdag lager vi nye og ferske pølser, pålegg og kjøttstykker.
Hvor leverer dere?
Vi leverer på ulike Reko-ringene i Akershus, Buskerud og på Innlandet.
I tillegg stopper vi på mange utleveringssteder.
Se på oversikten vår HER.
Tilbyr dere hjemmelevering?
Nei. Vi leverer ikke hjem til kunden utenfor Eidsvoll område.
Unntak er faste avtaler, catering og bedriftskunder.
Hva er minste bestillingen?
Vi har ikke denne type begrensning og leverer like gjerne alle typer bestillinger. Både store og små.
Vi anbefaler å bestille oftere og mindre mengder og spise ferskt, enn å bestille mye og lagre i fryseren.
Hvordan betaler jeg?
Vi tar i mot alle typer betalinger: kort, kontant og Vipps.
Du betaler ved henting.