Baleronburger
Baleron betyr røkt svinenakke på polsk. Denne burgeren lager du innen 5 minutter. Smaken overrasker deg. Prøv selv.
Ingredienser:
- 1 hamburgerbrød
- 4 skiver røkt nakke
- 2 skiver Cheddar ost
- 1 liten løk
- 2-3 tomater
- salat
- sylte agurk
- ketchup
- sennep
- majones
Slik gjør du:
- Hakk løken i skiver, og stek dem deretter på smør. Krydre etter smaken med salt og pepper.
- Stek skiver av røkt nakke på begge sider på en panne eller grill. Du kan tilsette litt vann mens du steker for å gjøre kjøttet mer sprøtt og ikke la det tørke ut.
- Varm opp hamburgerbrød i stekeovn eller airfryer.
- Ha litt majones og ketchup på den nedre delen av hamburgerbrød, så legg på: salat blad, agurkskiver, to skiver av varm nakke, sennep, ost, to skiver varmnakke igjen, sennep, ost, tomater i skiver, salat blad, majones og ketchup. Topp med den andre delen av hamburgerbrød. Du kan pynte burgeren med oliven.
- Burgeren smaker utrolig godt servert både med og uten pommes frites.
Nyt måltidet :)